Ես ծանոթացա մի քանի տեսակի ուտելի կանաչիների հետ։ Նույնիսկ փորձեցի դրանցից միքանիսը։Ես փորձել եմ կանաչ սոխը՝այն շատ համով էր և շատ կծու։Ռեհանը թթու և կծու էր։համեմը և Պետռուշկան տեսքով շատ նման են։Հազարի թերթիկներով սարգում ենք սալաթ։Տապակելու համար օգտագործում ենք մանդակ,սպանախ,բազուկի ճամեր։Կանաչեղենը շատ օգտակար է։
Դաշտերի ուտելի կանաչիները
Published by hovsepyanmark
Բարև ձես ես Մարկ Հովսեփյանն էմ ես շատ եմ սիրում մաթեմատիկա,անգլերեն,ֆիզկուլտուրա,ռուսերեն և մայրենի։ Ես որ տանն էմ մնում նստում եմ տնայիններս եմ անում հետո նստում իմ համար կոմպով բան եմ անում։ View all posts by hovsepyanmark
Published